Ingatlanok forgatásra

Helyszínek termék bemutatóhoz

Fontos eseményt tervezel, ezért nem szeretnél sablonos, unalmas helyszínt? Szuper lenne, ha a felvételek egy megnyerő ám de különleges környezetet mutatnának be, amiben a termék is kívánatosnak és érdekesnek tűnik, a tér képes kiemelni annak legelőnyösebb tulajdonságait?

Miért nem bérelsz terméked bemutatásárhoz, prezentációs munkálataihoz egy csodás ingatlant, ahol, akár mint otthonodban, úgy láthatod vendégül érdeklődőidet, üzleti partnereidet, vásárlóidat?

Egy mesés környezetben nem csak egy rendezvényt, de a hozzátartozó sajtóanyag elkészítését, akár a termék fotózását, a promóciós videók kivitelezését is letudhatod egyúttal. Ezzel egységes megjelenést kaphatnak a termékkel kapcsolatos vizuális anyagok, ami remek hatással lesz a brend építésére is.

Bérelhető lakásaink tulajdonosai rugalmas, egyedi feltételeket szabnak az ingatlanok bérbevételére, így, ha nem hagyományosak az elképzeléseid, exkluzív, magas színvonalú, de egyben barátságos környezetet keresel ehhez, minket akkor is bátran kereshetsz! Megtaláljuk a megfelelő partnert terveidhez!

ELKÜLDÖM AZ IGÉNYEIMET