Ingatlanok forgatásra

Helyszínek reklámfilm forgatáshoz

Egy termék vagy szolgáltatás leghitelesebb bemutatási módja lehet, ha azt természetes környezetében, akár használat közben prezentáljuk.

Az otthon biztonságos képének megteremtése egyben hitelességet is sugall, ezért érthető módon sok reklámszakember kihasználja az ebben rejlő potenciált. Ezt pedig legjobban és leghitelesebben egy valódi otthonban forgatva lehet prezentálni. Persze, itt is elengedhetetlenek a minőségi körülmények, olyan feltételek, melyek biztosítják a nyugodt és igényes munkavégzést.

Más aspektusból megközelítve a vizuálisan megnyerő, dizájnos környezet, vagy egy kreatív, feltűnő, hagyományostól eltérő megközelítés a termék vagy szolgáltatás érzékeltetett nívóját is növelheti, ezzel pedig könnyebbé válik a későbbi eladhatóság. Nem ritka, hogy a magasan pozícionált termékek reklámfilmjeit bérbeadó luxusingatlanokban forgatják ügyfeleink, a hagyományostól eltérő elképzeléseiket különleges atmoszférájú lakásainkban veszik fel.

Forgatási célra bérelhető lakás kínálatunk teret enged a legegyedibb elgondolásoknak is, pusztán egy kitétel van: tudd mit szeretnél, és mi mindent megteszünk, hogy felkutassuk Neked az ingatlant.

ELKÜLDÖM AZ IGÉNYEIMET