Ingatlanok forgatásra

Helyszínek filmforgatáshoz

Budapest az utóbbi néhány évben jelentős alkotásoknak is helyet adott, egymást érik nálunk a világhírű filmcsillagok, nemzetközi produkciók. A magyar filmgyártás csillaga is felfelé ível, az utóbbi időszakban 250-nél is több magyar nagyfilmet forgattak évente.

A filmek forgatásai igénylik talán a legspeciálisabb környezetet és körülményeket. Meghatározott feltételekre van szükség, hiszen itt nem csak a szereplőknek, de legtöbbször a sok tagú stábnak és rengeteg eszköznek is el kell férnie. A legapróbb részleteknek is tökéletesnek kell lenniük ahhoz, hogy a film jelenetei később igazán hitelesek legyenek.

Másrészről a rendezőnek sok esetben egy határozott víziója van arról, hogyan kell kinéznie egy-egy képkockának, és pontosan tudjuk, hogy az elképzelésének beteljesítése ügyében nem szívesen köt kompromisszumot egy művész sem.

Velünk erre nincs is szükség, hiszen vállaljuk, hogy a lehető legpontosabb részletességgel kutatjuk fel Neked az ideális forgatási helyszíneket. Keress bármilyen különleges színtért is filmedhez, hidd el, mi megtaláljuk Neked! Portfóliók valóban páratlan lehetőségeket kínál!

ELKÜLDÖM AZ IGÉNYEIMET