Legyél házigazda

Az ingatlanbérbeadás következő szintje:

itt tényleg Te szabod a feltételeket!

Gondoltál már arra, hogy ingatlanodat nem csak lakhatási vagy iroda célra adhatnád bérbe?

Számos kreatív tevékenységhez van szükség megadott paraméterekkel rendelkező otthonos térre, amit a hazai stúdió kapacitás és kínálat már nem tud lefedni.

A tematikus fotózásokkal, filmforgatásokkal, interjúfelvételekkel, online bemutatókkal foglalkozó szakemberek százszám keresnek a munkájuk elvégzéséhez alkalmas bérelhető helyszíneket,

azonban eddig a hazai piacon, a megfelelő platform hiányában a kereslet nem feltétlenül tudott találkozni a kínálattal. Most azonban már minden adott ahhoz, hogy a Te lakásod is film-, vagy fotóstúdióvá változhasson egy órára, egy napra vagy akár hosszabb időre.

A lakasstudio.hu azért jött létre, hogy egy külföldön már régóta jól működő struktúra keretében összekapcsolja a rövid távú lakáskiadásra nyitott tulajdonosokat azokkal a művészekkel, képalkotó szakemberekkel, akik munkájukhoz egyedi, elképzeléseiknek megfelelő helyet keresnek!

Így jött létre a rövid távú lakáskiadás forradalmasított verziója, egy olyan specializált piac, mely remek lehetőségeket biztosít az egyedi helyszínt kereső bérlőknek és Neked, mint tulajdonosnak egyaránt.

Miért érdemes fotó-, vagy filmstúdióként kiadnod ingatlanodat?

A rövid vagy hosszú távú lakhatási vagy iroda célú ingatlan bérbeadás módszertanát már sokan ismerni vélik, azonban a folyamat sokszor rejtett kihívásokat, előre nem kalkulált nehézségeket is magával hozhat. Ez pedig Neked, mint tulajdonosnak fizikai, anyagi és időbeli terhet is jelenthet.

Aki nyitott a rövid távú kiadásra, vagy már próbálkozott is vele, hamar megismerheti a hagyományos módszerekkel együtt járó számos feladatot és kockázatot. Emellett az utóbbi időszak sajnos meglehetősen szűkítette is a lehetőségek keresztmetszetét ezen a területen.

A hosszú távú albérlő ideális esetben ugyan kiszámítható bevételt hoz a konyhára, de ennek mértéke szinte biztosan jóval elmarad a rövidtávú kiadásból realizálható haszontól, így, ha az ingatlanod által generálható profit maximalizálása a célod, biztosan nem ez lesz számodra a legkedvezőbb választás.

A stúdió célú ingatlanbérbeadás ezekkel szemben egy új, kényelmes és kockázatoktól mentes dimenzió, aminek segítségével egyszerű, átlátható és biztonságos módon kereshetsz pénzt házad vagy lakásod bérbeadásával!

Ha szívesen belevágnál, csak rajta!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessük a részleteket!

Jelentkezés házigazdának

  Vezetéknév *
  Keresztnév *
  E-mail cím*
  Telefonszám

  Lakás leírása

  Az űrlap spam-védelmét a reCAPTCHA v3 biztosítja a Google Adatvédelmi tájékoztatója és Szolgáltatási feltételei szerint.