Vintage hangulat a Velencei-tónál

A Velencei-tó szomszédságában, Dinnyésen található ház, hatalmas kerttel és három vintage stílusú, de mégis különböző hangulatú apartmanjai fotózásra és forgatásra is bérelhetők.

 • Egyedi ajánlatkérés

 • Minimum 3 órás bérléstől

 • Dinnyés, Fejér megye

LEFOGLALOM

Bérlés feltételei

Tudnivalók a bérlésről

A házról

A Velencei-tónál, Dinnyésen található kertes ház, melyben mind a három, teljesen különálló apartman fotózható, illetve forgatásra is kiadó. Az apartmanok vidéki, vintage hangulatot tükröznek, mégis mind különböző stílusban lettek berendezve.

Ha a helyszín megfelelő az elképzeléseidnek, akkor kérjük, jelezd felénk és felvesszük Veled a kapcsolatot a részletek egyeztetésével kapcsolatban.

Lemondási feltételek

A bérlés időpontjától számított 8-10 nappal korábbi lemondás esetén a bérlés összegének 70%-a jár vissza. 4-7 nappal korábbi lemondás esetén a bérlés összegének 50%-a jár vissza. 3 nappal vagy annál korábban lemondott foglalás esetén a bérlés összege nem visszatérítendő.

A vírus helyzetre való tekintettel betegség esetén térítésmentesen lemondható a bérlés és új időpont kérhető.

Elérhetőség

A ház minimum 3 órás bérléstől már kiadó, akár egész napra is.

A tulajdonos rugalmas a rendelkezésre állást illetően, hétköznap vagy akár hétvégén is várja a fotózni vágyókat. Természetesen előzetes egyeztetés szükséges a pontos dátumot illetően.

Ár és fizetés

Mivel a házban három apartman is található, és egy időben akár az egész ház is bérelhető, ezért kérjük írd meg nekünk elképzeléseidet, hogy egyeztessünk a foglalás részleteiről, és a pontos árral kapcsolatban is.

A bérleti díjat a foglalás véglegesítésekor kell fizetni.

Üzenet / Foglalási kérés

Kérjük, hogy a lenti adatlapot kitöltve küldd el kérdésed vagy foglalási igényed.

Telefonon a +36300802204-es számon érsz el minket.

  Vezetéknév *

  Keresztnév *

  E-mail cím*

  Telefonszám*

  Üzenet


  Az űrlap spam-védelmét a reCAPTCHA v3 biztosítja a Google Adatvédelmi tájékoztatója és Szolgáltatási feltételei szerint.