Otthonos luxusház

Nagy terek, finom és meleg színek. Ebben a kétszintes családi házban végtelen kreatív lehetőség rejlik!

 • Bérlés: 20.000 Ft / óra

 • Minimum 6 órától bérelhető

 • Diósd

LEFOGLALOM

Otthonos luxusház

Nagy terek, finom és meleg színek. Ebben a kétszintes családi házban végtelen kreatív lehetőség rejlik!

 • Bérlés: 20.000 Ft / óra

 • Minimum 6 órától bérelhető

 • Diósd

LEFOGLALOM

Bérlés feltételei

Tudnivalók a bérlésről

A házról

Egy igazán nívós családi otthon, ahol a kreatív lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. A tágas és funkcionális belső térek számos kiegészítővel szolgálják a lenyűgöző látványvilágot, valamint a kertben található jacuzzi és medence is remekül kihasználható a kreatív elképzelések megvalósításához.

Előzetes egyeztetés után a képeken látható két Land Rover is rendelkezésre áll (az autó bérlés árát a bérleti díj nem tartalmazza).

A ház adottságai

A ház alsó szintje 170, a felső szint 120 nm. A ház minden helyisége használható.

 • Nappali + konyha + étkező (90nm)
 • Hálószoba
 • Mosókonyha
 • Emeleti szoba (60 nm)
 • Játszószoba (40 nm)
 • Dolgozó szoba (15 nm)
 • Kert
 • Medence
 • Jakuzzi
 • Autók

Elérhetőség

A lakás minimum 6 órás bérléstől már kiadó, akár egész napra is.

A tulajdonos rugalmas a rendelkezésre állást illetően, hétköznap vagy akár hétvégén is várja a fotózni vágyókat.

Ár és fizetés

A bérlés ára 20.000 Ft / óra fotózás és forgatás esetén maximum 10 fős stáb érkezése esetén. A bérleti díjat a foglalás véglegesítésekor kell fizetni. Nagyobb stáb érkezése esetén és filmforgatásra egyedi árat adunk.

Üzenet / Foglalási kérés

Kérjük, hogy a lenti adatlapot kitöltve küldd el kérdésed vagy foglalási igényed.

Telefonon a +36300802204-es számon érsz el minket.

  Vezetéknév *

  Keresztnév *

  E-mail cím*

  Telefonszám*

  Üzenet


  Az űrlap spam-védelmét a reCAPTCHA v3 biztosítja a Google Adatvédelmi tájékoztatója és Szolgáltatási feltételei szerint.

  Gyakori kérdések

  Nyilván a vendéglátóhelyek, hotelek, fotóstúdiók nem tartoznak ebbe a kategóriába, de a kínálatban lévő lakások és házak 90%-ban igen, életvitelszerűen élnek.  Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az egész család ott lesz a fotózás vagy forgatás alatt. A tulajdonosok teljes mértékben tisztában vannak vele, hogyan zajlik egy fotózás vagy forgatás és minden feltételt biztosítanak a nyugodt munkavégzéshez. A tulajdonosnak joga van ott lenni a helyszínen a stáb zavarása nélkül, de külön kérésre, ha a fotózás vagy forgatás intimitást kíván, biztosítva van a teljes nyugalom a stáb számára.

  A kibérelt ingatlanban található bútorok, használati tárgyak és eszközök a fotózás vagy forgatás során használhatók, de ha valamilyen eszközre feltétlen szükség van, akkor azt érdemes előre jelezned, hogy tudjunk egyeztetni a tulajdonossal, hogy biztosan van-e a lakásban. Magához a munkavégzéshez szükséges fotós eszközök (lámpák, állványok stb.) az otthonokban értelemszerűen nincsenek, a stúdiók leírásánál viszont ezeket megtalálod.

  Miután elküldted bérlési szándékod jeléül a foglalási adatlapot, legkésőbb 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot és átbeszéljük a részleteket. Érdemes már az első jelentkezéskor minél részletesebben megadni, hogy milyen fotózásról vagy forgatásról van szó, így a további egyeztetések annál gyorsabban mennek. Amennyiben az elképzeléseid megegyeznek a tulajdonoséval a bérlés tekintetében és megvan a pontos dátum, amely mindkettőtök számára megfelelő,  a bérleti szerződés aláírása, illetve a foglaló vagy a teljes bérleti díj összegének elutalása szükséges a helyszín foglalásának véglegesítéséhez.

  A foglaláskor megadjuk a helyszín pontos címét és a megbeszélt időpontban az ingatlan tulajdonosa vagy a lakás bérbeadási ügyintézője a helyszínen vár Benneteket.

  A bérleti díjat a foglalás véglegesítését követő 3-5 munkanapon belül kell megfizetni, attól függően, hogy milyen távol van a fotózás vagy forgatás napja. A bérlesekről minden esetben számlát állítunk ki.

  A bérlés időpontjától számított 8-10 nappal korábbi lemondás esetén a bérlés összegének 70%-a jár vissza. 4-7 nappal korábbi lemondás esetén a bérlés összegének 50%-a jár vissza. 3 nappal vagy annál korábban lemondott foglalás esetén a bérlés összege nem visszatérítendő.

  Amennyiben a foglalt időpontban a bérlő nem jelenik meg, a bérlés összege nem visszatérítendő.
  Amennyiben a tulajdonos hibájából vagy előre nem látható okból (pl. áramszünet) hiúsul meg a bérlés, a teljes összeg visszajár vagy új időpontot keresünk.

  A helyszínekre a lefoglalt időpont kezdetekor lehet megérkezni, ezért a bérlés időtartamába a felkészülési időt is érdemes beleszámolni. A sminkelés és mindennemű előkészület is beleszámít a bérlési időbe. Az előre foglalt időpont végeztéig lehet a lakásban tartózkodni, így érdemes minimum 15 perccel a bérlési időtartam vége előtt elkezdeni összepakolni.

  Amennyiben a fotózás vagy forgatás elhúzódik és a tulajdonos a beleegyezését adja, akkor 50% felár ellenében az előre egyeztetett időpont után is lehet még maradni a helyszínen. A felár kalkulációja során minden megkezdett órát veszünk alapul.

  Természetesen. Ha egyedi elképzeléseid vannak, fordulj hozzánk bizalommal az címen keresztül, a kapcsolatok aloldalon található űrlap kitöltésével és elküldésével vagy telefonon.

  Először is kérjük, hogy azonnal jelezd a tulajdonos vagy a Lakás stúdió kollégája felé, hogy mi törént. Amennyiben a kár okozása egyértelműen a fotózáshoz vagy forgatáshoz köthető, akkor a teljes összeget meg kell térítened. Néhány napot igénybe szokott venni a szakértő általi javítás, vagy annak becslése, de amint ez megvan, azután azonnal köteles vagy megfizetni a kár értékét.

  MÁS KÉRDÉSEM VAN