Medence,
nagy terek és gyönyörű kilátás

A Budaörsön található 3 szintes ház tökéletes helyszín nagy szabású film forgatásra, kültéri vagy beltéri fotózásra. A kert, a medence, a jakuzzi mind rendelkezésre állnak a stáb számára.

 • Fotózás: 17.000 Ft / óra, forgatás: 27.000 Ft / óra

 • 3 órától már bérelhető

 • Budaörs

LEFOGLALOM

Bérlés feltételei

Tudnivalók a bérlésről

Házról

A Budaörsön található három szintes házban minden megtalálható, ami egy forgatáshoz, legyen az film- vagy reklámfilm forgatás, tökéletes helyszínt nyújt. A ház kertje, a medence, a jakuzzi, a teraszok és a ház belső terei mind számtalan lehetőséget tartogatnak a stáb számára.

Lemondási feltételek

Amennyiben a házat szeretnéd forgatásra vagy fotózásra kibérelni, a lemondási feltételek a tulajdonossal történő egyeztetés során kerülnek majd tisztázásra.

Elérhetőség

A ház minimum 3 órás bérléstől már kiadó, akár egész napra vagy több napra is.

A tulajdonos rugalmas a rendelkezésre állást illetően, hétköznap vagy akár hétvégén is várja a stábokat forgatásra vagy fotózásra.

Ár és fizetés

A bérlés ára 17.000 Ft / óra fotózásra. Videó-, reklám- vagy filmforgatásra egyedi árajánlatot adunk, ez esetben kérjük, írd meg igényedet.

Itt készült

Üzenet / Foglalási kérés

Kérjük, hogy a lenti adatlapot kitöltve küldd el kérdésed vagy foglalási igényed.

Telefonon a +36300802204-es számon érsz el minket.

  Vezetéknév *
  Keresztnév *
  E-mail cím*
  Telefonszám*

  Üzenet

  Az űrlap spam-védelmét a reCAPTCHA v3 biztosítja a Google Adatvédelmi tájékoztatója és Szolgáltatási feltételei szerint.