Legyél házigazda

Miért érdemes feltöltened ingatlanod a lakasstudio.hu portfóliójába?

Mi tudjuk, hogy a bérbeadási folyamat legnehezebb része az alkalmas, megbízható és fizetőképes bérlő felkutatása, ezért ezt a terhet biztosan le fogjuk venni a válladról.

Nem kell többé megtalálnod és kiismerned a jól működő hirdetési felületeket, nem kell pénzt invesztálnod előre a bérlők figyelmének felkeltésébe, és nincs szükség arra sem, hogy egyedül próbáld kiszűrni a komolytalan jelentkezőket.

Segítünk Neked eligazodni a fotózásra vagy éppen videózásra alkalmas helyet keresők rengetegében, azzal, hogy ingatlanodat felvesszük kínálatunkba, az együttműködésünk keretén belül képviseljük érdekeidet és érvényesítjük feltételeidet.

Ha együtt dolgozunk, a folyamat minden lényegi részletét menedzseljük helyetted, munkatársaink végig kísérik a teljes utat a jelentkezéstől az igények egyeztetésén át a kifizetésig.

Előre ne legyenek kétségeid afelől, hogy ingatlanod alkalmas lehet-e egy ilyen jellegű bérbeadásra! Bár természetesen vannak feltételek, a kreatív ipar nagyon sok féle megjelenésű, adottságú vagy méretű helyszínt igényelhet.

Ha szívesen belevágnál, csak rajta! Velünk nem csak egy jövedelmező lehetőséghez juthatsz egy még kiaknázatlan területen, de a valódi értékteremtés elősegítésében is komoly szereped lehet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

és egyeztessük a részleteket!

Jelentkezés házigazdának

  Vezetéknév *
  Keresztnév *
  E-mail cím*
  Telefonszám

  Lakás leírása

  Az űrlap spam-védelmét a reCAPTCHA v3 biztosítja a Google Adatvédelmi tájékoztatója és Szolgáltatási feltételei szerint.