Konyha stúdió

Tökéletes helyszín konyhai fotózások, videók, tévés műsorok, reklámok, filmek elkészítéséhez. Ízlésesen berendezett és teljesen felszerelt konyha, mozgatható és logózható konyhapulttal.

  • 25.000 Ft / órától

  • Minimum 4 órára bérelhető

  • Budapest II. kerület

LEFOGLALOM

Bérlés feltételei

Tudnivalók a bérlésről

A stúdióról

A konyha stúdió egy teljesen felszerelt konyha, amely tökéletesen alkalmas forgatásra, műsorok, videók, reklámok készítésére, fotózásra vagy akár egy rendezvény vagy termék bemutató helyszíneként is remek megoldást nyújt.

A konyhával egy légtérben egy kb. 40 nm-es terület is található, amely az ételek előkészítésére, bemutatására, vagy stúdióként is használható. A forgatásra lámpák, felszerelések bérelhetők a helyszínen.

Elérhetőség

A stúdió minimum 4 órás bérléstől már kiadó, akár egész vagy több napra is. Ettől függetlenül érdemes érdeklődni rövidebb foglalási igény esetén is, mert előfordulhat, hogy két foglalás közt pont van pár óra üresjárat, és akkor szívesen várnak rövidebb időre is.

A stúdió hétköznap vagy akár hétvégén is várja a forgatni vagy fotózni vágyókat a Pannónia Filmstúdió területén, ahol ingyenes parkolás és étterem is várja a bérlőket.

Lemondási feltételek

A lemondással kapcsolatban a helyszín rugalmas, a foglaláskor van lehetőség pontosan egyeztetni a lemondási feltételekről.

Ár

A bérlés ára 25.000 / óra a konyhastúdió teljes felszerelésével együtt, illetve 30.000 / óra teljes felszereléssel + világítás + 1 fő technikus (világosító).

A konyha stúdióban készült

Üzenet / Foglalási kérés

Kérjük, hogy a lenti adatlapot kitöltve küldd el kérdésed vagy foglalási igényed.

Telefonon a +36300802204-es számon érsz el minket.

    Vezetéknév *

    Keresztnév *

    E-mail cím*

    Telefonszám*

    Milyen projektre keresel helyszínt? *

    Rendelkezésre álló keretösszeg? *

    Hány fős a stáb? *

    Mennyi időre bérelnétek? *

    További részletek


    Az űrlap spam-védelmét a reCAPTCHA v3 biztosítja a Google Adatvédelmi tájékoztatója és Szolgáltatási feltételei szerint.